Resultater 2016

Igen i år var vi over 100 deltagere som i det skønne danske sommervejr nød det gode samvær og Old Course i Korsør.

Underholdningen ramte plet med et potpourri over forskellige musicals – bl.a. flere Disney-sange.

Du kan se alle resultaterne i Golfbox

Dansk mester
Blev igen i år (5. gang i træk) Christian Eriksen fra Hillerød, med en bruttoscore på 72.

Dansk klubmester
Hillerød 1 bestående af Jesper Følbæk Nielsen, Niels Erik Olsen og Johnny Kofoed-Jensen.

A-række mester
Henrik Lundgaard fra Korsør Nor i netto 72 – der også fungerede som aftenens præmie-uddeler

B-række mester
Morten Seeger fra Korsør Nor i 41 stableford-point – yderst til venstre